Wil jij een vliegende start maken in je carrière? Doe dan mee met de banenmarkt in Leeuwarden, op donderdag 13 juni op het bruisende Wilhelminaplein! Dit is dé kans om jouw droombaan te vinden en waardevolle contacten te leggen. Schrijf je nu in voor twee exclusieve programmaonderdelen: Speednetwerken en Flight Tours.

Speednetwerken: boost jouw carrière in sneltreinvaart!

Tijdens het speednetwerken ontmoet je in korte, krachtige gesprekken meerdere werkgevers. Dit is jouw moment om een blijvende indruk te maken en jouw professionele netwerk uit te breiden. Bereid je voor op snelle kennismakingen die jouw carrière naar nieuwe hoogten zullen tillen!

Flight tours: ontdek de werkplekken van de toekomst!

Met de flight tours krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij diverse bedrijven. Ontdek wat deze organisaties te bieden hebben en ervaar hun inspirerende werkcultuur. Laat je verrassen en inspireren tijdens deze unieke ervaring!

Praktische informatie:

📍 Locatie: Wilhelminaplein, Leeuwarden
🕚 Tijd: 11:00 – 18:00
📅 Datum: 13 juni 2024

Mis deze kans niet om jouw toekomstige werkgever te ontmoeten en je carrière een boost te geven! Schrijf je nu in voor de speednetwerken en de flight tours via onderstaande links:
🔗 Aanmelden Speednetwerken
🔗 Aanmelden Flight Tours

Wacht niet langer en maak van jouw carrièredromen werkelijkheid op de banenmarkt in Leeuwarden!