De Banenmarkten

Reserveer jouw plek op De Banenmarkt in Groningen

Ben jij opzoek naar gemotiveerd personeel? Ontmoet werkzoekenden in diverse sectoren, zoals techniek, zorg, overheid, handhaving, ICT en meer. Mis deze kans niet om de perfecte match te vinden voor jouw bedrijf.

Boek nu een kraam voor slechts €450 exclusief BTW op een van onze prachtige banenmarkten in Nederland. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste openlucht banenmarkt op toplocaties midden in het centrum! VOL=VOL!

Deadline inschrijven Groningen: 16 mei

 

Hét buiten event voor banen

Kom in contact met jouw nieuwe collega tijdens de bruisende Banenmarkt. Waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. 

Ontmoet potentiële werknemers

Netwerken & Branding

MBO, HBO & WO niveau

De Banenmarkten

Een greep uit de deelnemende bedrijven

De Banenmarkten
STandhouders

Wil jij als bedrijf op de Banenmarkt staan?

De Banenmarkt wordt georganiseerd door DRT Events, bekend van De Noordelijke Banenbeurs: https://www.denoordelijkebanenbeurs.nl/. Vorig jaar was de eerste Banenmarkt in Groningen een groot succes met 80 deelnemende bedrijven! Het was een geweldige kans voor werkzoekenden en bedrijven om elkaar te ontmoeten en kansen te verkennen.

Dit jaar streven we naar een evenement van dezelfde kwaliteit, met een breed scala aan bedrijven en boeiende programma’s

De Banenmarkt is de leukste openlucht ontmoetingsplek voor werkgevers, opleiders en professionals. Op zoek naar gemotiveerd personeel? Boek dan een kraam op een van onze banenmarkten in Groningen, Leeuwarden of Utrecht! Op De Banenmarkt komen werkgevers, opleiders en professionals samen in een dynamische en inspirerende omgeving. Waar dagelijks duizenden mensen lopen, heb jij de kans om nieuwe talenten te ontdekken. Het is dé plek waar bedrijven de kans hebben om hun merk te versterken, talent te ontmoeten en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Boek nu met vroeg-boekkorting tot en met 20 april voor slechts €450 exclusief BTW een kraam op een van onze prachtige banenmarkten in Nederland. Na afloop van de vroeg-boekperiode wordt de prijs verhoogd naar €550 exclusief BTW. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste openlucht banenmarkt op toplocaties midden in het centrum! VOL=VOL!

 

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt