De Banenmarkten
STandhouders

Wil jij als bedrijf op De Banenmarkt staan?

Vorig jaar was de eerste Banenmarkt in Groningen een groot succes met 80 deelnemende bedrijven! Het was een geweldige kans voor werkzoekenden en bedrijven om elkaar te ontmoeten en kansen te verkennen.

Dit jaar streven we naar een evenement van dezelfde kwaliteit, met een breed scala aan bedrijven en boeiende programma’s

De Banenmarkt is de leukste openlucht ontmoetingsplek voor werkgevers, opleiders en professionals. Op zoek naar gemotiveerd personeel? Boek dan een kraam op een van onze banenmarkten in Groningen, Leeuwarden of Utrecht! Op De Banenmarkt komen werkgevers, opleiders en professionals samen in een dynamische en inspirerende omgeving. Waar dagelijks duizenden mensen lopen, heb jij de kans om nieuwe talenten te ontdekken. Het is dé plek waar bedrijven de kans hebben om hun merk te versterken, talent te ontmoeten en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Boek nu een kraam voor slechts €450 exclusief BTW op een van onze prachtige banenmarkten in Nederland. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste openlucht banenmarkt op toplocaties midden in het centrum! VOL=VOL!

Deadlines inschrijven:

  • Groningen: 16 mei
  • Utrecht: 23 mei 
  • Leeuwarden: 30 mei

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt

Een greep uit de bedrijven die wij dit jaar mogen ontvangen

Bekijk hier alle deelnemers

Verbinden

 

Solliciteren

Werven

Netwerken

Ontwikkelen