Wie zijn wij?

Er zit meer achter De Banenmarkt…

Wie zit achter de Banenmarkt 203

Sinds 2020 hebben Dirk en Frances hun krachten gebundeld en met succes De Noordelijke Banenbeurs georganiseerd. Het enthousiasme en de populariteit van het evenement hebben hen geïnspireerd om nog een stap verder te gaan. Daarom introduceren ze met trots “De Banenmarkt” naast het jaarlijkse evenement.

Met De Banenmarkt willen we meer exposanten de kans geven om zich te presenteren aan potentiële werknemers. Dit nieuwe initiatief biedt een platform voor bedrijven van alle groottes en sectoren om hun bedrijfscultuur, vacatures en carrièremogelijkheden te delen.

Het doel van De Banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een informele en interactieve manier samen te brengen. Het evenement biedt een levendige en dynamische omgeving waar werkzoekenden kunnen netwerken, solliciteren en waardevolle inzichten kunnen opdoen over verschillende industrieën.

Dirk en Frances zijn ervan overtuigd dat De Banenmarkt een waardevolle toevoeging zal zijn aan het al succesvolle evenement. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheid om nog meer werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen en zo de regionale arbeidsmarkt te versterken.

Als bezoeker van De Banenmarkt kun je je verheugen op een dag vol ontmoetingen, nieuwe kansen en inspiratie. Mis dit bruisende evenement niet en markeer de datum alvast in je agenda. We kijken ernaar uit om jou en andere ambitieuze professionals te verwelkomen op De Banenmarkt!

Verbinden

 

Solliciteren

Werven

Netwerken

Ontwikkelen

STandhouders

Wil jij als bedrijf op De Banenmarkt staan?

Ontmoet potentiële werknemers tijdens deze bruisende Banenmarkt. 

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt