De Banenmarkten

Reserveer jouw plek op De Banenmarkt

Ben jij opzoek naar gemotiveerd personeel? Ontmoet werkzoekenden in diverse sectoren, zoals techniek, zorg, overheid, handhaving, ICT en meer. Mis deze kans niet om de perfecte match te vinden voor jouw bedrijf. 

Hét buiten event voor banen

Kom in contact met jouw nieuwe collega tijdens de bruisende Banenmarkt. Waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. 

  • Ontmoet potentiële werknemers 90% 90%
  • Branding & Netwerken 80% 80%
De Banenmarkten
De Banenmarkten
STandhouders

Wil jij als bedrijf op de Banenmarkt staan?

De leukste openlucht ontmoetingsplek voor werkgevers, opleiders en professionals. Op zoek naar gemotiveerd personeel? Boek dan een kraam op een van onze banenmarkten in Groningen, Leeuwarden of Utrecht! Op de Banenmarkt komen werkgevers, opleiders en professionals samen in een dynamische en inspirerende omgeving. Waar dagelijks duizenden mensen lopen, heb jij de kans om nieuwe talenten te ontdekken. Het is dé plek waar bedrijven de kans hebben om hun merk te versterken, talent te ontmoeten en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Boek nu met vroegboekkorting tot en met 29 maart voor slechts €450 exclusief BTW een kraam op een van onze prachtige banenmarkten in Nederland. Na afloop van de vroegboekperiode wordt de prijs verhoogd naar €550 exclusief BTW. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste openlucht banenmarkt op toplocaties midden in het centrum! VOL=VOL!

 

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt