Op donderdag 13 juni zal het Wilhelminaplein in Leeuwarden voor de allereerste keer bruisen van werkgelegenheid en carrièrekansen tijdens de grootschalige Banenmarkt. Meer dan 60 toonaangevende bedrijven uit diverse sectoren zullen aanwezig zijn om werkzoekenden van alle achtergronden en ervaringsniveaus te ontmoeten en vacatures aan te bieden.

Een overzicht van De Banenmarkt

De Banenmarkt biedt een breed scala aan bedrijven, waaronder:
• Technische bedrijven: Ontdek vacatures voor ingenieurs, technici, monteurs en andere technische professionals.
• Zorginstellingen: Kansen voor verpleegkundigen, verzorgenden, therapeuten en administratief personeel.
• Financiële dienstverleners: Vacatures voor boekhouders, financieel adviseurs en administratief personeel binnen de financiële sector.
• Gemeenten en overheidsinstellingen: Banen bij gemeenten en overheidsinstanties, inclusief functies zoals ambtenaren, beleidsmedewerkers, juridisch adviseurs en administratieve ondersteuning.
• ICT-bedrijven: Mogelijkheden voor softwareontwikkelaars, systeembeheerders, IT-consultants en data-analisten.
• Beveiligingsbedrijven: Vacatures voor beveiligingsmedewerkers, cybersecurity-specialisten en security consultants.

Opleidingen en ontwikkeling

Naast vacatures biedt de Banenmarkt ook mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Verschillende bedrijven verstrekken informatie over traineeships, stages, opleidingsprogramma’s en cursussen om je vaardigheden aan te scherpen en je loopbaan te bevorderen.

Kansen voor werkzoekenden, stage of een carrièreswitch
Met duizenden vacatures die voor het oprapen liggen, zijn werkgevers op zoek naar jou! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, een parttime positie, een stage of een carrièreswitch, de Banenmarkt op 13 juni heeft voor ieder wat wils. Werkzoekenden van alle leeftijden en achtergronden profiteren van de mogelijkheid om direct in contact te komen met werkgevers, hun cv te presenteren en potentiële werkgevers te ontmoeten tijdens speednetwerksessies en interactieve presentaties.
Voor wie een carrièreswitch overweegt, is deze Banenmarkt een ideale gelegenheid om nieuwe sectoren te verkennen en met verschillende werkgevers te praten over de mogelijkheden.

Wat te verwachten

• Gratis toegang: De Banenmarkt is gratis te bezoeken.
• Openingstijden: Van 11:00 tot 18:00 uur.
• Dynamische sfeer: Werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar en gaan in gesprek over mogelijke kansen.
• Informatieve stands: Bedrijven presenteren hun bedrijfscultuur, vacatures en groeimogelijkheden.
• Speednetwerksessies: Snel en effectief netwerken met vertegenwoordigers van verschillende bedrijven en overheidsinstanties. Meld je HIER aan voor het Speednetwerken!
• Interactieve presentaties: Een kijkje nemen in de werkomgeving van de deelnemende bedrijven.
• Flight Tours: Maak kennis met de werkplekken van verschillende bedrijven door mee te gaan met georganiseerde rondleidingen. Meld je HIER aan voor de Flight Tours!

Mooie locatie midden in het centrum van Leeuwarden

Het Wilhelminaplein biedt een prachtige locatie voor de Banenmarkt, midden in het hart van Leeuwarden. Het centrale plein zorgt voor een levendige en toegankelijke omgeving, waar werkzoekenden en werkgevers gemakkelijk samenkomen om carrièremogelijkheden te verkennen.

Conclusie

De Banenmarkt op 13 juni belooft een ongekende kans te bieden voor werkzoekenden om hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Met ruim 60 bedrijven uit diverse sectoren is er voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om je droombaan te vinden en je carrière een boost te geven. Kom langs op het Wilhelminaplein in Leeuwarden en ontdek de vele mogelijkheden die op je wachten!

Praktische informatie

📍 Locatie: Wilhelminaplein, Leeuwarden
🗓️ Datum: Donderdag 13 juni
🕒 Tijd: 11:00 – 18:00 uur
🎟️ Toegang: Gratis
We kijken ernaar uit je te zien op de Banenmarkt!