Op 30 mei verandert de Vismarkt in Groningen in dé plek om je carrière een boost te geven tijdens De Banenmarkt! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, dit evenement biedt jou de unieke kans om direct in contact te komen met werkgevers.

Speednetwerken: Snel en effectief netwerken
Wil jij op een snelle en leuke manier in contact komen met werkgevers? Meld je dan aan voor het speednetwerken! In een dynamische setting krijg je de kans om in korte tijd met maar liefst 10 verschillende werkgevers te spreken. Deze sessies zijn niet alleen effectief, maar ook nog eens ontzettend leuk en interactief.

Ben je specifiek geïnteresseerd in de techniek- of zorgsector? Schrijf je nu in! Wij hebben speciale speednetwerksessies die zich richten op technische bedrijven en zorgbedrijven. Een perfecte gelegenheid om direct te spreken met potentiële werkgevers in jouw vakgebied.

🔗 Meld je HIER aan voor het speednetwerken!

Flight Tours: Bedrijfsbezoeken met een vleugje avontuur
Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende bedrijven? Schrijf je dan in voor de Flight Tours! Tijdens deze tours word je rondgeleid langs meerdere bedrijven die elk een korte elevator pitch geven. Zo krijg je een goed beeld van de werkomgeving, de bedrijfscultuur en de vacatures die zij aanbieden.

🔗 Meld je HIER aan voor de Flight Tours!

Meer Informatie
Voor meer informatie over De Banenmarkt Groningen en de activiteiten kijk dan HIER.

Woon je niet in de buurt van Groningen? Geen zorgen! Onze banenmarkt reist verder:

Grijp deze kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe carrièrekansen te ontdekken. We hopen je te zien op De Banenmarkt Groningen op 30 mei!

Deel dit bericht en nodig je vrienden en collega’s uit voor een dag vol mogelijkheden en inspiratie!