Ontdek jouw technische carrière op de Banenmarkt op de Vismarkt!
Tijdens De Banenmarkt kun je kennismaken met 𝐫𝐮𝐢𝐦 90 bedrijven. Hier een link van maken Wil je jouw technische carrière naar nieuwe hoogten tillen? Mis dan de Banenmarkt op de Vismarkt donderdag 30 mei van 11:00 tot 18:00 uur niet! Deze markt biedt een unieke kans om meer dan 29 vooraanstaande technische en bouwbedrijven te ontmoeten en te verkennen.

15.000 vacatures op het techniek, bouw en verduurzamingplein!
De Banenmarkt is niet alleen een bron van vacatures, maar ook een directe connectie met werkgevers. Met meer dan 15.000 vacatures verspreid over 29 technische en bouwbedrijven, is er voor elk wat wils. Werkgevers verwelkomen jouw passie en talent, zelfs zonder diploma. Bovendien bieden veel van hen opleidingsmogelijkheden aan en kunnen zij de kosten van jouw opleiding dekken, waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen en specialiseren.

Ontdek diverse functies
Of je nu een ervaren monteur, een technisch tekenaar, een projectmanager of een bouwkundige bent, op de Banenmarkt vind je een breed scala aan functies. Van elektrotechniek tot duurzaamheidsadvies en bouwmanagement, er zijn kansen voor iedereen die een technische carrière ambieert.

Speednetwerken voor techniek
Doe mee aan speednetwerken voor techniek en maak kennis met een aantal bedrijven door direct via speednetwerken een gesprek aan te gaan. Dit is een uitstekende gelegenheid om in korte tijd verschillende werkgevers te ontmoeten en jouw interesse te tonen. Meld je HIER aan!

Ontmoet werkgevers en ontdek mogelijkheden
Werkgevers staan te popelen om jou te ontmoeten en te bespreken hoe jij kunt bijdragen aan hun teams. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste stappen zet in de industrie, er zijn kansen voor iedereen. Kom in gesprek, verken jouw mogelijkheden en maak de perfecte match voor jou én de werkgever.

Mis het niet!
Mis deze kans niet om jouw technische hart te volgen en jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Kom naar de Banenmarkt op de Vismarkt op donderdag 30 mei van 11:00 tot 18:00 uur en ontdek een wereld vol mogelijkheden, groei en succes. Zien wij jou daar? De toegang is geheel gratis.