De Banenmarkten Groningen, Utrecht en Leeuwarden voor jouw nieuwe carrièrestap!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Dan zijn De Banenmarkten in Groningen, Utrecht en Leeuwarden precies wat je nodig hebt! Deze banenmarkten openen de deuren voor werkzoekenden uit de regio om een wereld van mogelijkheden te verkennen en rechtstreeks in contact te komen met werkgevers.

Wat kan je doen op De Banenmarkten?

Tijdens De Banenmarkten krijg je de kans om persoonlijk in gesprek te gaan met 50 tot 90 werkgevers uit verschillende sectoren, allemaal verzameld op één locaties. Of je nu interesse hebt in techniek, zorg, ICT, handhaving of een ander vakgebied, er is voor elk wat wils op deze bruisende markten.
Stel vragen, leer meer over potentiële carrièremogelijkheden en maak waardevolle connecties die jouw loopbaan een nieuwe richting kunnen geven. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een stageplaats, een traineeship of een bijbaan, De Banenmarkten bieden het allemaal!

Van MBO tot WO en van stageplek tot carrièreswitch!

Met ruim 15.000 vacatures in verschillende vakgebieden, variërend van MBO tot WO, is er voor elke ambitie iets te vinden. Ontdek de mogelijkheden voor een carrièreswitch, opleidingen en omscholingsmogelijkheden die jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Noteer de data!

De toegang tot De Banenmarkten is gratis voor alle bezoekers. Noteer de data in je agenda en bereid je voor op een dag vol nieuwe ontdekkingen en kansen op De Banenmarkten in Groningen op 30 mei, Utrecht 6 juni en Leeuwarden 13 juni!

Mis deze kans niet om jouw carrière een boost te geven! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op De Banenmarkten in Utrecht, Leeuwarden en Groningen.

 

 

Ook als je vacatures zoekt in omliggende steden zoals Vacatures in Houten, Vacatures in Nieuwegein, Vacatures in Woerden, Vacatures in Maarssen en Vacatures in Bunnik, je vindt ze allemaal op De Banenmarkten!