De Inschrijvingen voor De Banenmarkten zijn geopend!

Ben jij opzoek naar gemotiveerd personeel? Ontmoet werkzoekenden in diverse sectoren, zoals techniek, zorg, overheid, handhaving, ICT en meer. Mis deze kans niet om de perfecte match te vinden voor jouw bedrijf.

Na de 7e editie van Dé Noordelijke Banenbeurs in MartiniPlaza Groningen vond in 2023 de eerste banenmarkt van DRT Events plaats op de Vismarkt Groningen. Door het grote succes van deze markt organiseert DRT Events dit jaar 3 Banenmarkten in Nederland. De locaties zijn Groningen, Leeuwarden, Utrecht. De Banenmarkten vinden plaats op toplocaties in het centrum van de steden. Door de vele dagelijkse bezoekers van deze pleinen, in combinatie met de bezoekers die specifiek voor De Banenmarkten komen vinden jullie wellicht nieuwe collega’s!

Als bedrijf kun je kiezen voor een kraam of een grondplaats zodat jij jouw presentatie naar wens kunt inrichten. Schrijf je nu in! Het formulier vind je onderaan de home pagina.