Zet je schrap voor een netwerkevenement dat je carrière een turbo-boost zal geven! Bij het speednetwerken krijg je de kans om in een flits je professionele cirkel uit te breiden. Ontdek nu hoe deze unieke gelegenheid jouw zakelijke connecties kan versterken.

Het “nieuwe” netwerken

Netwerken hoeft niet altijd langzaam en gestaag te zijn. Tijdens onze sessies speednetwerken veranderen wij de regels! In plaats van urenlang in gesprek te zijn met één persoon, krijg je hier de kans om in een kort tijdsbestek meerdere connecties te maken. Het is als een razendsnelle lift naar de top van jouw professionele netwerk.

Aanmelden is vanaf NU mogelijk

Wil jij geheel gratis deelnemen aan een sessie (of sessies) speednetwerken? Vanaf nu heb jij de mogelijkheid om je aan te melden. Bekijk alle informatie over onze speednetwerksessies en meld je meteen aan. En als je hebt besloten om naar De Banenmarkt te komen, meld je dan ook meteen aan voor onze unieke Flight Tours. 

De Banenmarkt