programma

14 september 2023 – Vismarkt Groningen

Programma tijdens De Banenmarkt 14 september 2023 Vismarkt Groningen

Op de Vismarkt staat er een inspirerend programma voor je klaar. Jij kunt je nu alvast opgeven voor onze Flight Tours over de Vismarkt en één van de speednetwerksessies.

Speednetwerken = VOL

Bij het speednetwerken tijdens De Banenmarkt heb je de unieke kans om in korte tijd diverse bedrijven te spreken. Tijdens deze sessies kan je op een gemakkelijke en laagdrempelige manier in gesprek komen met mooie bedrijven. De gesprekken duren ongeveer 2 minuten en per bedrijf. Er zijn 8 bedrijven die mee doen per sessie.

Dus, bereid je voor op een middag/avond vol interessante gesprekken en wie weet ontmoet je wel jouw toekomstige werkgever. Stel vragen en maak indruk – het speednetwerken kan zomaar de sleutel zijn tot jouw volgende carrièrestap! Meld je hieronder alvast aan voor diverse sessies. Uiteraard mag jij je aanmelden bij meerdere sessies.

LET OP: maximaal 20 plekken per sessie. VOL = VOL

 

Flight Tours = VOL

Laat je verrassen door deze unieke Flight Tours en wie weet vind jij jouw nieuwe droomwerkgever. Bij elke tour over de Vismarkt ontdek je verschillende bedrijven. Elke tour is anders dus meld je gerust aan voor meerdere tijden.  Aanmelden voor diverse Flight Tours is mogelijk via onderstaand formulier. 

Hoe werkt het? Meld je op de dag van het evenement ongeveer 5 minuten voor aanvang bij de Flight Tours kraam op de Vismarkt te Groningen. De kraam staat tegenover Stadscafe Pronk. 

Voorbereiding? Voorbereiden is niet nodig. De tour duurt ongeveer 20 minuten

STandhouders

Wil jij als bedrijf op De Banenmarkt staan?

Ontmoet potentiële werknemers tijdens deze bruisende Banenmarkt. 

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt