Op donderdag 14 september 2023 vindt De Banenmarkt plaats op de historische Vismarkt. Met maar liefst vijftig bedrijven die zich hebben ingeschreven, belooft dit evenement een unieke kans te bieden voor werkzoekenden om direct in contact te komen met potentiële werkgevers en hun carrieremogelijkheden te bespreken.

Een gevarieerde mix van bedrijven

Met bedrijven uit diverse sectoren vertegenwoordigt De Banenmarkt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Of je nu aan het begin van jouw carrière staat of een ervaren professional bent, er zijn kansen voor iedereen. De Banenmarkt op de Vismarkt biedt een levendige en energieke atmosfeer waar werkzoekenden deel kunnen uitmaken van een gemeenschap van professionals die streven naar groei en succes in hun carrière.

Kom jij ook?

Met vijftig bedrijven die zich hebben ingeschreven, is De Banenmarkt op de Vismarkt een niet te missen evenement. Werkzoekenden hebben de mogelijkheid om in direct contact te komen met werkgevers, te netwerken met professionals en een breed scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Zet donderdag 14 september 2023 in jouw agenda en bereid je voor om jouw carrière een vliegende start te geven op De Banenmarkt op de Vismarkt!

Voor bedrijven die zich nog willen aanmelden!

ben jij nog op zoek naar personeel? boek dan een plekje op de Vismarkt, want er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
Meldt je nu aan.