Reserveer jouw plek op De Banenmarkt op de Vismarkt Groningen, waar veel bedrijven en scholen zijn gevestigd. Dit biedt een voordeel, omdat het nog nooit zo toegankelijk is geweest om de banenmarkt te bezoeken, bijvoorbeeld tijdens pauzes of na het werk. Ontdek gemotiveerd talent voor jouw bedrijf en maak gebruik van de bruisende diversiteit van werkzoekenden in sectoren zoals techniek, zorg, overheid, handhaving, ICT en meer. Deelname biedt doelgericht netwerken, kosteneffectiviteit en uitstekende zichtbaarheid, waardoor je de perfecte match kunt vinden en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen. Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek op De Banenmarkt! Ben jij op zoek naar gedreven en gemotiveerd personeel om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Zoek niet verder! De Banenmarkt is dé plek waar werkzoekenden samenkomen met werkgevers zoals jij, klaar om de perfecte match te maken.

Bruisende diversiteit: De Banenmarkt trekt een gevarieerd publiek aan dat actief op zoek is naar nieuwe carrièremogelijkheden in diverse sectoren zoals techniek, zorg, overheid, handhaving, ICT en nog veel meer. Dit betekent dat je toegang krijgt tot een brede pool van potentiële kandidaten met diverse vaardigheden en expertise. Doelgericht netwerken: Door deel te nemen aan De Banenmarkt, krijg je de kans om persoonlijk in contact te komen met potentiële kandidaten. Dit stelt jou in staat om niet alleen hun vaardigheden en ervaring te evalueren, maar ook om een authentieke connectie te maken en de juiste kandidaten te selecteren die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur. Kosteneffectief: We begrijpen dat het vinden van het juiste personeel een investering is, daarom hebben we ervoor gezorgd dat het deelnemen aan De Banenmarkt voor elk bedrijf toegankelijk is. Voor slechts €350,- (excl. BTW) ( tijdelijk met vroegboekkorting) kun je al een kraam boeken. Vraag nu je brochure en aanmeldformulier aan. 

Dit is een betaalbare optie in vergelijking met andere wervingsmethoden en kan jouw bedrijf een aanzienlijke return on investment opleveren. Uitstekende zichtbaarheid: De Banenmarkt trekt niet alleen werkzoekenden aan, maar ook lokale media en industrieleiders die op zoek zijn naar nieuw talent. Door aanwezig te zijn op De Banenmarkt vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en versterk je de positie als een gewilde werkgever in jouw branche!