De eerste Banenmarkt op het Wilhelminaplein in Leeuwarden zit er alweer op, en we kijken terug op een geslaagde dag vol activiteiten en waardevolle ontmoetingen. Ondanks een korte bui aan het begin van de dag, klaarde het weer snel op en konden we genieten van een prachtige dag.

Veel te doen op De Banenmarkt

Er was van alles te doen op de Banenmarkt. Bezoekers konden deelnemen aan Speednetwerksessies en meedoen aan interessante Flight Tours. Met de Flight Tours kregen zij op een leuke manier een inkijkje bij verschillende bedrijven. Het Speednetwerken boodt een uitstekende gelegenheid om snel en effectief in contact te komen met potentiële werkgevers en om een goed beeld te krijgen van verschillende bedrijven en carrièremogelijkheden.

De kracht van De Banenmarkt

De kracht van een buitenmarkt in het centrum bleek uit de vele ontmoetingen. Veel voorbijgangers raakten geïnteresseerd en besloten een kijkje te nemen bij de diverse kramen. Dit leidde tot vele waardevolle gesprekken en nieuwe connecties.

Geslaagde Banenmarkt

De gezelligheid en de positieve sfeer maakten de dag extra speciaal. We hopen dat iedereen net zo tevreden terugkijkt op deze geslaagde Banenmarkt als wij. De vele gesprekken en nieuwe contacten getuigen van het succes van dit evenement.

Volg ons om op de hoogte te blijven!

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van De Banenmarkt Leeuwarden. We kijken ernaar uit om jullie weer te zien op onze volgende editie! Wil jij nou niks missen? Hou dan onze website en social media paginas in de gaten (@De Banenmarkt & @De Noordelijke Banenbeurs 2024)!

Tot volgend jaar!

Team DRT Events