Bekijk nu de plattegrond voor De Banenmarkt Leeuwarden, die plaatsvindt op 13 juni. De Banenmarkt wordt gehouden op het Wilhelminaplein en biedt een unieke kans om kennis te maken met meer dan 50 bedrijven uit verschillende sectoren.

Bezoekers kunnen nu eenvoudig hun route uitstippelen en zich voorbereiden op een  dag vol kansen en netwerkmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een stageplaats, of gewoon wilt verkennen wat er op de arbeidsmarkt beschikbaar is, De Banenmarkt Leeuwarden biedt voor ieder wat wils.

Heb jij altijd al willen weten wat werken bij Defensie inhoudt? Of ben jij benieuwd naar de ins en outs van werken bij de Politie? Misschien wil jij jouw technische carrière een boost geven bij P. de Vries Installatietechniek? Of wil je meer weten over werken bij Qbuzz? Ontdek het allemaal op De Banenmarkt in Leeuwarden!

Mis deze kans niet om persoonlijk kennis te maken met topwerkgevers uit de regio en meer te weten te komen over de vele carrièremogelijkheden. Plan je bezoek, ontdek de bedrijven die je niet wilt missen en bereid je voor op een inspirerende dag.

Bekijk de plattegrond HIER en begin nu met het plannen van jouw route. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 13 juni op het Wilhelminaplein!

Datum: 13 juni
Locatie: Wilhelminaplein, Leeuwarden
Tijd: 11:00 – 18:00 uur

Tot dan!