Afgelopen donderdag 30 mei vond de tweede editie van De Banenmarkt plaats op de Vismarkt in Groningen. Ondanks een korte bui in de ochtend klaarde het weer snel op, wat resulteerde in een prachtige dag voor zowel bezoekers als exposanten.

Waardevolle gesprekken tijdens De Banenmarkt

 

Met een geschatte opkomst van tussen de 2000 en 2500 bezoekers was het evenement een groot succes. De Banenmarkt trok niet alleen mensen die bewust op zoek waren naar nieuwe carrièremogelijkheden, maar ook toevallige passanten die onverwachts geïnteresseerd raakten. Deze mix zorgde voor een dynamische sfeer op de markt, waar waardevolle gesprekken en nieuwe connecties tot stand kwamen.

Verschillende sectoren op De Banenmarkt

 

Bezoekers kregen de kans om kennis te maken met diverse bedrijven uit verschillende sectoren zoals zorg, techniek, ict, overheid en meer. Dit bood hen een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met potentiële werkgevers en meer te leren over verschillende carrièremogelijkheden. De informele setting van de buitenmarkt in het hart van Groningen versterkte deze interacties en maakte het voor iedereen toegankelijk en uitnodigend.

Waardevol platform voor bedrijven en werkzoekenden

 

De Banenmarkt op de Vismarkt heeft opnieuw bewezen een waardevol platform te zijn voor werkzoekenden en bedrijven om elkaar te ontmoeten en te verbinden. We danken alle deelnemers en bezoekers voor hun aanwezigheid en kijken uit naar de volgende editie.

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en updates door onze website en sociale media te volgen. Tot de volgende Banenmarkt!