Ontmoet toonaangevende bedrijven op de Banenmarkt Groningen!

Download HIER de plattegrond in hoge resolutie

Ben je op zoek naar jouw eerste baan of wil je van werkgever veranderen? Goed nieuws! De plattegrond voor de Banenmarkt Groningen is bekend. Dit is jouw kans om direct in contact te komen met bedrijven zonder dat je een cv hoeft op te sturen.

Ontmoet 90 toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent in en rondom Groningen. Met maar liefst 25.000 vacatures in diverse sectoren zoals techniek, zorg, ICT, overheid en meer, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een stageplek, traineeship, bijbaan of een vaste baan, De Banenmarkt biedt het allemaal.

Daarnaast zijn er verschillende programmaonderdelen waaraan je kunt deelnemen, zoals Speednetwerken en Flight Tours, waarmee je op een dynamische manier in gesprek kunt gaan met potentiële werkgevers.

De Banenmarkt is toegankelijk voor MBO, HBO en WO studenten en professionals. De markten zijn geopend van 11:00 tot 18:00 en de toegang is gratis. Mis deze kans niet om jouw carrière een vliegende start te geven!

Kom op 30 mei naar de Banenmarkt Groningen en ontdek jouw volgende carrièrestap!