Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, een stageplek, of een interessante traineeship? Op donderdag 6 juni kun je op het Vredenburgplein in Utrecht terecht voor een unieke Banenmarkt die je niet wilt missen. Deze dag biedt een uitgelezen kans om in contact te komen met 50 bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. Ook kun je deelnemen aan Speednetwerken en Flight Tours. Meld je HIER aan!

Direct in gesprek met werkgevers

Het bijzondere aan deze banenmarkt is dat je geen cv op hoeft te sturen. Je kunt direct in gesprek met bedrijven die geïnteresseerd zijn in jouw vaardigheden en ambities. Dit is jouw kans om een persoonlijke indruk te maken en jezelf op de kaart te zetten bij potentiële werkgevers.

Duizenden vacatures in diverse sectoren

Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek, zorg, ICT, overheid of een andere sector, je vindt het hier allemaal. Er zijn duizenden vacatures beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils. Deze diversiteit zorgt ervoor dat je altijd wel een interessante kans kunt vinden die aansluit bij jouw opleiding en interesses.

Stagemogelijkheden, traineeships en (bij)banen

Niet alleen voor werkzoekenden, maar ook voor studenten en pas afgestudeerden is er volop gelegenheid. Er zijn tal van stagemogelijkheden, traineeships en (bij)banen te ontdekken. Dit is de perfecte gelegenheid om een stap te zetten richting een glansrijke carrière.

Voor alle opleidingsniveaus

De banenmarkt is toegankelijk voor mensen met verschillende opleidingsniveaus, of je nu MBO, HBO of WO hebt afgerond. Bedrijven zijn op zoek naar een breed scala aan talenten, dus ongeacht je opleidingsachtergrond, je vindt hier zeker iets dat bij je past.

Praktische informatie

De markten zijn geopend van 11:00 tot 18:00 en de toegang is gratis. Dit betekent dat je de hele dag de tijd hebt om verschillende bedrijven te spreken en meer te leren over de beschikbare mogelijkheden. Neem je vrienden en studiegenoten mee en maak er een productieve dag van!

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 6 juni
Tijd: 11:00 – 18:00
Locatie: Vredenburgplein, Utrecht
Toegang: Gratis

Mis deze unieke kans niet om je carrière een vliegende start te geven. Kom naar de banenmarkt op 6 juni en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft. Zien wij jou daar?