Ben je op zoek naar een baan of een nieuwe werkgever? We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Banenmarkt op 30 mei zal plaatsvinden op de bruisende Vismarkt! Deze markt is helemaal volgeboekt met ruim 90 toonaangevende bedrijven die klaar staan om jou te ontmoeten.
Deze bedrijven bieden gezamenlijk meer dan 25.000 vacatures en kansen in verschillende branches in sectoren als techniek/bouw, gezondheidszorg, financiën, overheid, onderwijs en meer. Ontdek carrièremogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden.
Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, een carrièreswitch overweegt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, je vindt hier een overvloed aan mogelijkheden.

Onze banenmarkt is niet zomaar een evenement; het is een dag vol inspiratie, leren en nieuwe ontmoetingen.

Handige informatie

• Datum en tijd: 30 mei van 11:00- 18:00 uur op de Vismarkt.
• Toegang: gratis voor alle bezoekers. Geen registratie vereist.
• Speednetwerken & Flight Tours: schrijf je HIER in voor de programmaonderdelen.
• Opleidingsmogelijkheden: ontdek educatieve kansen om je vaardigheden te verbeteren.

Jouw succesverhaal begint hier!

Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze dag vol kansen in diverse branches. Of je nu komt om je cv te delen, je netwerk uit te breiden, of gewoon wat inspiratie op te doen, de Banenmarkt op 30 mei staat klaar om jou te helpen jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.
Bereid je voor op een dag vol verrassingen, groei en nieuwe perspectieven. Samen gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw professionele reis. Tot ziens op 30 mei!

 

Vacatures in Groningen, vacatures in Haren, vacatures in Zuidlaren, vacatures in Veendam, vacatures in Winsum, vacatures in Delfzijl, vacatures in Eelde, vacatures in Grootegast, vacatures in Leek, vacatures in Slochteren