Ben jij op zoek naar de beste manier om top talent aan te trekken voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Op 6 juni verwelkomt De Banenmarkt in Utrecht een breed scala aan getalenteerde professionals, allemaal op zoek naar spannende carrièremogelijkheden en groeikansen.
Waarom zou je deelnemen aan De Banenmarkt in Utrecht?

1. Ontmoet gemotiveerd talent: Met honderden bezoekers die variëren van ervaren professionals tot veelbelovende starters, is De Banenmarkt in Utrecht dé plek om jouw bedrijf te presenteren aan een breed scala aan getalenteerde individuen. Ontmoet gemotiveerde kandidaten die klaar staan om zich bij jouw team aan te sluiten.
2. Netwerk met industrieleiders: Maak kennis met andere bedrijven en industrieleiders die deelnemen aan De Banenmarkt. Dit is een uitstekende gelegenheid om waardevolle contacten te leggen en potentiële samenwerkingsverbanden te verkennen.
3. Bouw je merk op: Door deel te nemen aan De Banenmarkt in Utrecht, krijgt jouw bedrijf de kans om jouw merk te versterken en je aanwezigheid op de markt te vergroten. Laat potentiële werknemers zien waar jouw bedrijf voor staat en waarom het de beste plek is om te werken.
4. Presenteer je vacatures: Heb je openstaande vacatures die je graag wil invullen? Presenteer ze tijdens de banenmarkt en vind de perfecte kandidaat voor elke functie. Het is de ideale gelegenheid om direct in contact te komen met potentiële sollicitanten en hun interesse te wekken voor jouw vacatures.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf te presenteren aan een groep van getalenteerde professionals en potentiële werknemers. Doe mee aan De Banenmarkt in Utrecht op het Vredenburgplein op 6 juni en ontdek de vele mogelijkheden die op je wachten!

Datum: 6 juni Locatie: Utrecht Vredenburgplein Tijd: 11:00 – 18:00 uur
Schrijf je vandaag nog in om standhouder te worden en reserveer jouw plek!

Bekijk hier de huidige deelnemerslijst: https://debanenmarkten.nl/deelnemers-utrecht/
Schrijf je hier gelijk in: https://signnow.com/s/qc2bukpp Let op, vol is vol!
Of wil je eerst meer informatie, bekijk dan deze link: https://debanenmarkten.nl/info-bedrijven-utrecht/

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit evenement!
Wil jij weten wie achter de organisatie van dit evenement zit? Wij organiseren ook hét grootste carrière-event van het noorden. Bekijk hier de link: https://www.denoordelijkebanenbeurs.nl/