Meer dan 70 inschrijvingen in Groningen, 35 in Utrecht en Leeuwarden!

Op 30 mei, 6 juni en 13 juni vinden De Banenmarkten plaats op de historische Vismarkt, het Vredenburgplein en het Wilhelminaplein. Met momenteel meer dan 70 inschrijvingen in Groningen en 35 in Utrecht en Leeuwarden belooft dit evenement een unieke kans te bieden voor werkzoekenden om direct in contact te komen met potentiële werkgevers en hun carrièremogelijkheden te bespreken. Bovendien blijven de inschrijvingen open, wat betekent dat er nog meer interessante bedrijven kunnen worden toegevoegd aan deze al indrukwekkende line-up.

Een gevarieerde mix van bedrijven uit diverse sectoren vertegenwoordigen De Banenmarkten, waardoor een breed scala aan carrièremogelijkheden wordt aangeboden. Of je nu aan het begin van jouw carrière staat of een ervaren professional bent, er zijn kansen voor iedereen. De Banenmarkten bieden een levendige en energieke atmosfeer waar werkzoekenden deel kunnen uitmaken van een gemeenschap van professionals die streven naar groei en succes in hun carrière.

Mis het niet!
Deze bruisende Banenmarkten wil jij niet missen! Werkzoekenden hebben de mogelijkheid om direct in contact te komen met werkgevers, te netwerken met professionals en een breed scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Noteer de data in jouw agenda en bereid je voor om jouw carrière een vliegende start te geven op De Banenmarkten in Groningen, Utrecht en Leeuwarden!

Voor bedrijven die zich nog willen aanmelden!
Ben jij nog op zoek naar personeel? Boek dan nu een plek met vroeg-boekkorting tot en met 20 april via deze link: link inschrijven! Inschrijven na 20 april is ook nog mogelijk, maar dan zonder vroegboekkorting. Meld je nu aan om deel te nemen aan dit dynamische evenement en om direct in contact te komen met potentiële kandidaten. Meer informatie: Info bedrijven.