Beste toekomstige bezoekers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Banenmarkt op 14 september 2023 op de Vismarkt een ongekend succes wordt! Met trots kunnen we melden dat de markt helemaal volgeboekt is en bijna 90 vooraanstaande bedrijven klaar staan om jou te ontmoeten.

Ontdek 25.000 Kansen in Diverse Branches

Ja, je leest het goed. Deze bedrijven hebben gezamenlijk meer dan 25.000 vacatures en kansen in de aanbieding in verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar je allereerste baan, een carrièreswitch overweegt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, je vindt hier een overvloed aan mogelijkheden.

Een Dag vol Inspiratie

Onze banenmarkt is niet zomaar een evenement; het is een dag vol inspiratie, leren en nieuwe ontmoetingen. Maak directe verbindingen met topwerkgevers in sectoren zoals technologie, gezondheidszorg, financiën, onderwijs en meer. Ontdek carrièremogelijkheden die passen bij jouw interesses en vaardigheden.

Wat Je Moet Weten

• Datum en Tijd: 14 september, de Vismarkt, de hele dag door.
• Toegang: Gratis voor alle bezoekers. Geen registratie vereist.
• Speednetwerken: Doe mee aan spannende speednetwerksessies.
• Opleidingsmogelijkheden: Ontdek educatieve kansen om je vaardigheden te verbeteren.

Jouw Succesverhaal Begint Hier

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze buitengewone dag vol kansen in diverse branches. Of je nu komt om je cv te delen, je netwerk uit te breiden of gewoon wat inspiratie op te doen, de Banenmarkt op 14 september staat klaar om je te helpen jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.
Bereid je voor op een dag vol verrassingen, groei en nieuwe perspectieven. Samen gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw professionele reis. Tot ziens op 14 september!