Tromgeroffel, Groningen-liefhebbers en carrièrespringers, maak je klaar voor de meest sprankelende gebeurtenis van het seizoen! Over precies vier weken ontploft de Vismarkt van Groningen in een ware banenexplosie. Maak je borst maar nat, want hier komt de allereerste Banenmarkt aan wal!

Heb je ooit gedroomd van een carrière die net zo fantastisch is als een ritje op een eenhoorn door een regenboog? Nou, je geluksdag is gearriveerd, want de Banenmarkt staat klaar om je een vliegende start te geven! Mark je kalender, stel je alvast voor hoe je in stijl flaneert tussen de kraampjes en je netwerk gestaag gaat uitbreiden.

Knipperende neonlichten? Nope. Formele sfeer? Vergeet het maar. Bij de Banenmarkt draait alles om een ontspannen en gezellige ambiance waar jij de show steelt. Prachtige bedrijven staan te popelen om jou te ontmoeten, dus strijk je kleren glad, gooi een opgewekte glimlach op je gezicht en stap binnen in een zee van kansen!

Als je je afvraagt of deze Banenmarkt de juiste richting is voor jouw carrière, kun je gerust ademhalen en een vreugdedansje maken. Dit is geen gewone markt – dit is de plek waar dromen werkelijkheid worden. Het is als een opwaartse spiraal richting die droombaan waar je ’s ochtends graag voor uit je bed springt.

En het wordt nog wilder. We hebben het ultieme avontuur voor degenen die niet bang zijn om te vliegen – onze unieke Flight Tours! Stap aan “boord” en laat je leiden door een reis langs verschillende sectoren, waarbij je de kans krijgt om bijzondere bedrijven van dichtbij te zien en persoonlijke inzichten te verwerven. Of doe mee aan diverse sessies speednetwerken om jouw carriere een boost te geven.

Dus daar heb je het, avonturiers van de arbeidsmarkt. Vijf weken om je voor te bereiden op een dag vol kansen, connecties en carrièreplezier. Markeer de datum, oefen je beste netwerkglimlach en maak je op voor een Banenmarkt-ervaring die je niet snel zult vergeten. De Vismarkt zal nooit meer hetzelfde zijn – en jouw carrière ook niet!

Aanmelden Flight Tours
Aanmelden Speednetwerken