We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze succesvolle banenbeurs uitbreiden naar de buitenlucht! Op 14 september 2023 organiseren we een bruisende banenmarkt in de buitenlucht op de prachtige Vismarkt in het hart van Groningen.

Als organisatie van DRT Events hebben we jarenlange ervaring in het organiseren van succesvolle evenementen, en we zijn vastbesloten om van deze banenmarkt in de buitenlucht een groot succes te maken. We nodigen standhouders uit om deel te nemen aan deze unieke kans om hun organisatie te promoten en potentiële nieuwe medewerkers te ontmoeten.

Met de Vismarkt als onze pijlerlocatie bieden we een fantastische omgeving voor werkgevers om hun bedrijf te presenteren en werkzoekenden om hun droombaan te vinden. Deze markt biedt de ideale gelegenheid voor werkgevers om talent aan te trekken en hun merk te versterken, terwijl werkzoekenden de kans krijgen om persoonlijk in contact te komen met potentiële werkgevers en hun vaardigheden en ervaringen te presenteren.

De Vismarkt is een van de meest iconische locaties in Groningen en trekt dagelijks duizenden bezoekers. Door uw organisatie te presenteren op deze locatie, krijgt u niet alleen de kans om in contact te komen met potentiële kandidaten, maar ook om uw naamsbekendheid te vergroten en uw merk te versterken.

We bieden verschillende standopties en pakketten om aan uw wensen en budget te voldoen. Wil je meer informatie als bedrijf om deel te nemen. Bekijk onze informatiepagina voor bedrijven.

Natuurlijk zullen wij ook de banenmarkt in de buitenlucht promoten met o.a  driehoeksborden langs de weg in verschillen de gemeenten, radio en tv en sociaal mediacampagne.