De Banenmarkten 2024

Groningen – Vismarkt 30 mei 2024 11:00-18:00

Utrecht – Vredenburg 6 juni 2024 11:00-18:00

Leeuwarden Wilhelminaplein

13 juni 2024 11:00-18:00

Ons laatste nieuws

Wil jij up to date blijven van al het moois wat wij doen?
Lees dan ons nieuws!

De Banenmarkten

Hét buiten event voor banen

De Banenmarkt is de plek om te netwerken en in contact te komen met potentiële werkgevers. Het is de ideale gelegenheid om jezelf te laten omscholen en je carrièrekansen te ontdekken. Mis deze unieke kans niet! Toegang is GRATIS.

STandhouders

Wil jij als bedrijf op De Banenmarkt staan?

Vorig jaar was de eerste Banenmarkt in Groningen een groot succes met 80 deelnemende bedrijven! Het was een geweldige kans voor werkzoekenden en bedrijven om elkaar te ontmoeten en kansen te verkennen.

Dit jaar streven we naar een evenement van dezelfde kwaliteit, met een breed scala aan bedrijven en boeiende programma’s

De Banenmarkt is de leukste openlucht ontmoetingsplek voor werkgevers, opleiders en professionals. Op zoek naar gemotiveerd personeel? Boek dan een kraam op een van onze banenmarkten in Groningen, Leeuwarden of Utrecht! Op De Banenmarkt komen werkgevers, opleiders en professionals samen in een dynamische en inspirerende omgeving. Waar dagelijks duizenden mensen lopen, heb jij de kans om nieuwe talenten te ontdekken. Het is dé plek waar bedrijven de kans hebben om hun merk te versterken, talent te ontmoeten en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Boek nu een kraam voor slechts €450 exclusief BTW op een van onze prachtige banenmarkten in Nederland. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste openlucht banenmarkt op toplocaties midden in het centrum! VOL=VOL!

Deadlines inschrijven:

  • Groningen: 16 mei
  • Utrecht: 23 mei 
  • Leeuwarden: 30 mei

Vraag nu een brochure aan voor bedrijven

Selecteer een markt